WORD PARTNER VAN HAPJES DAG FOODTRUCK FESTIVAL

Wat is Hapjes Dag, het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren?
Het concept is simpel, maar oergezellig:
Bezoekers leunen achterover in het zonnetje met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in hun andere hand, genietend van een omlijstend muziekprogramma met een spetterend toetje als einde. En, dit allemaal in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook, sterker nog. dat is precies wat wij weer voor jullie gaan regelen!

Om de kosten van de begroting te dekken en de entreeprijs zo laag mogelijk te houden (laagdrempeligheid) benaderen wij ondernemers, organisaties en subsidiënten om voor een financiële bijdrage ambassadeur (sponsor) te worden van Hapjes Dag en bij te dragen aan het succes hiervan.
Als ambassadeur kan uw bedrijf of organisatie zich binden aan deze gezellige Foodtruckfestival.

De organisatie van Hapjes Dag was voorheen druk met het organiseren van het Dedemsvaart Natuurlijk Festival aan recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart.
In verband met corona kon dat echter al twee edities niet doorgaan. Het daarvoor plaats vervangende Hapjes Dag op het Kalkoventerrein was echter een succes en smaakt naar meer. Mede omdat er bij de Kotermeerstal inmiddels een mooie speelplaats is gecreëerd en omdat er ingezet wordt op biodiversiteit vindt de organisatie een festival als Dedemsvaart Natuurlijk daar niet meer gepast.

Na twee succesvolle edities van Foodtruckfestival Hapje Dag heeft Stichting Hollands Talent besloten een nieuwe editie te organiseren en wel tijdens Pinksteren 2023.

Op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 staat de derde editie van Hapjes Dag bij het Kalkoventerrein op de agenda. Het is de bedoeling dat er weer een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks komt te staan. Daarnaast is er inmiddels begonnen met het samenstellen van een omlijstend muziekprogramma met een spetterend toetje als einde. Ook staan er weer leuke activiteiten voor de kinderen op de planning.

Voor meer informatie over alle sponsormogelijkheden kunt u kijken op onze website

Uw vraag nog niet beantwoord na het kijken op de website?
Aarzelt u niet en mail ons op info@stichtinghollandstalent.nl
Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Volg ons op socialmedia en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!