STEUN DEDEMSVAART NATUURLIJK FESTIVAL

Beste vriend, sponsor, donateur, en bezoeker

Het op en rondom recreatieplas Kotermeerstal gehouden Dedemsvaart Natuurlijk Festival is een ongedwongen, ontspannen, sportief en cultureel evenement.
Het festival biedt twee dagen lang een totaalbeleving voor de hele familie door een ruim aanbod aan activiteiten, workshops, culinaire verwennerijen en livemuziek.

Het festival organiseren kost jaarlijks meer dan € 100.000. Wij zijn dankbaar en trots op alle subsidie verstrekkers, sponsoren, partners, vrijwilligers en bezoekers die ons steunen en helpen. Daar redden we het echter niet mee en zijn daarom ook afhankelijk van de inkomsten op de dagen van het festival zelf.

De door het kabinet ingestelde maatregelen in de strijd tegen het cornonavirus hebben ook tot gevolg dat het Dedemsvaart Natuurlijk Festival dit jaar helaas niet door kan gaan.

Wij zijn echter al wel een jaar met veel liefde, plezier en vol goede moed bezig geweest. Dit om dingen te regelen met als doel ‘het leukste familiefestival tijdens Pinksteren’ neerzetten. Hiervoor hebben we dan ook al investeringen moeten doen. Dit heeft financiële gevolgen voor de organisatie.

Maar…, wij laten de moed niet zakken! In 2022 komen we terug. Noteer dus alvast zaterdag 4 en zondag 5 juni in de agenda. We willen graag volgend jaar de leukste editie van het leukste familiefestival ooit neerzetten. Door de financieel tegenslagen kunnen wij echter nu alle steun misschien wel meer dan ooit gebruiken. Help je mee?

DONEER
Via onderstaande button kun je een donatie geven. Je kunt zelf het bedrag bepalen. Je ontvangt dan een ‘dankvermelding’ op de Dedemsvaart Natuurlijk website.

WORD PARTNER
Om de kosten te dekken en de entreeprijs zo laag mogelijk te houden (laagdrempeligheid) zoeken wij ondernemers, organisaties en subsidiënten om zich te binden aan deze gezellige familiedag en bij te dragen aan het succes hiervan. Via onderstaande button krijg je informatie over de verschillende sponsorpakketten.

Samen zorgen we ervoor dat Dedemsvaart Natuurlijk een waardevol festival kan blijven.
Alvast bedankt!