HAPJES DAG 2023 = FOODTRUCKS | ARTIESTEN | ACTIVITEITEN | 2 DAGEN | 1 GROOT FEEST

Op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 (Pinksterweekend) gaat het gebeuren! Dan organiseren wij de derde editie van Hapjes Dag, het leukste Foodtruck Festival tijdens Pinksteren! Met een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks waarbij de bezoekers op een kleine culinaire wereldreis gaan, leuke activiteiten voor de kinderen en een omlijstend muziekprogramma, belooft Hapjes Dag wederom een feest te worden om van te smullen!

Gratis entree in 2023
De organisatie van Hapjes Dag heeft de knoop doorgehakt en besloten dat de komende editie van Hapjes Dag wordt opgedeeld in een dag- en een avondprogramma. Op beide dagen is het dagprogramma gratis toegankelijk voor alle bezoekers, we verwachten daardoor een groter aantal bezoekers.

Dagprogramma
Beide dagen is er overdag een muziekprogramma met DJ’s zodat de focus van Hapjes Dag volledig op de Foodtrucks en de gezelligheid komt te liggen. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor de kinderen.

Avondprogramma
Op beide dagen starten wij na 20.00 uur met het avondprogramma. ( let op: zondagavond na 18.00 uur betaal je entree).
Op zaterdagavond is de toegang eveneens gratis.
Op zondag 28 mei 2023 om 20.00 uur (Eindfeest Hapjes Dag Foodtruckfestival 2023 – Q MUSIC THE PARTY- 4 UUR FOUT)
Toegang: 15,00 euro, excl. servicekosten 

Wil je op de hoogte blijven van onze plannen voor 2023?
Kijk dan op geregeld op deze website of op onze facebookpagina.

  DJ CLUB VINYL BEREND JAN  (ZATERDAGMIDDAG)

Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen. Maak kennis met DJ Club Vinyl Berend Jan. Deze DJ draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Hij neemt zaterdagmiddag zijn grandioze verzameling singles mee. De gasten mogen zelf in de platenbakken snuffelen en letterlijk met een verzoekplaatje naar de DJ gaan. Met een mix van fijne platen uit de 60’s, 70’s, 80’s en het eerste deel van de negentiger jaren zit er voor elk wat wils tussen. Veel, disco, funk, soul en retropop.

  DJ ERIK DOCTER (ZATERDAGAVOND)

Tijdens het avondprogramma op zaterdagavond 27 mei om 20.00 uur zal De Dedemsvaartse DJ Erik Docter de feesttent laten ontploffen. Erik is al meer dan 25 jaar een begrip als DJ in het oosten des lands. Met deze enorme bak aan ervaring zal hij Hapjes Dag gegarandeerd op z’n kop zetten.

  ARJAN VENEMANN (ZATERDAGAVOND)

Tijdens het avondprogramma op zaterdagavond 27 mei om 20.00 uur zullen Arjen Venemann en DJ Erik Docter de feesttent laten ontploffen. Erik is al meer dan 25 jaar een begrip als DJ in het oosten des lands. Met deze enorme bak aan ervaring zal hij Hapjes Dag gegarandeerd op z’n kop zetten. Arjan zal de grootste hits aller tijden voor het voetlicht brengen. De hits van nu worden afgewisseld met vlotte liedjes uit het verleden, en uiteraard zijn eigen repertoire. Niks is Arjan te gek om voor een goede ambiance en een perfect feest te zorgen.

  DJ DOUWE (ZONDAGMIDDAG)

DJ Douwe is een rasechte Feest DJ & Allrounder. Een DJ waarbij ‘FEEST’ vrijwel een garantie is, altijd gedanst mag worden en meezingen van harte wordt aanbevolen! Met alle feest- stampers die deze DJ wegdraait, wordt het pas echt hossen tijdens Hapjes Dag.

FORMULE 1 MONACO GP OP GROOT SCHERM (ZONDAGMIDDAG)

Op zondag 28 mei kunnen de bezoekers van Hapjes Dag tijdens de Formule 1 van Monaco gratis genieten van de race op een groot HD scherm. Vanaf 13.45 uur staat het scherm aan. Speciaal voor de liefhebbers is het geluid van de ronkende motoren te horen via de grote boxen van de muziek. Hoe leuk is het om achterover in het zonnetje te leunen met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, genietend van Max Verstappen op een groot scherm in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook. Sterker nog, dat is precies wat wij voor de bezoekers gaan regelen!

Q MUSIC THE PARTY- 4 UUR FOUT (ZONDAGAVOND)

zondagavond 28 mei om 20.00 uur sluiten wij ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’ af met een spetterend eindfeest, namelijk met ‘Q-Music The Party’. Q zal jullie 4 uur lang laten dansen, feesten en genieten van de allergrootste FOUTE HITS die eigenlijk best goed zijn! Dus retekettet, haal snel je ticket, trek je alvast legendarische (f)outfit uit de kast, verzamel je vrienden, oefen je allerfoutste dansmoves, schraap je keel en kom naar het Hapjes Dag eindfeest om mee te blèren met de allerfoutste hits. (Let op: Vanaf 18.00 uur is er betaald entree)

   MEGA JENGA

Bouw een toren van ongeveer 1,5 meter hoog met deze houten blokken. Als de toren staat moet iedere speler er om de beurt een blok weghalen.
Dit gaat net zo lang door tot de toren omvalt. De speler die de toren laat omvallen verliest het spel.

   SKIPPYBALLEN RACE

Gezellig op een skippybal. Alleen of samen met mama, papa, oma, opa, je broer of zus. Het kan allemaal tijdens Hapjes Dag, ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’. Leg jij het parcours het snelst af?

 LASER GAMEN

Leuk nieuws van Feestdal uit Dedemsvaart. Tijdens Hapjes Dag kan iedereen vanaf 6 jaar Laser gamen tussen de kalkovens. Hoe gaaf is dat!! Je kunt dan spelen in twee, drie, of vier teams. Gewapend met je laser gun ga je op zoek naar anderen en probeer je spelers van het andere team te raken. Daarbij moet je voorkomen dat je zelf geraakt wordt. Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud! Zoals beloofd wordt Hapjes Dag “het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren!”.

   BAMBOE CHALLENGE

Probeer samen met je vrienden of familie een sterk, mooi en zo hoog mogelijke toren te bouwen van bamboe stokken en elastieken. Het leuke van deze activiteit is dat iedereen mee kan doen en een bijdrage kan leveren aan de bouw van de piramide. Kortom een activiteit waar samenwerking, creativiteit en vooral plezier op nummer 1 staat.

Wij zeggen: Kom gezellig eten, drinken, dansen en genieten met je maten!

   MEGA WOORDZOEKER

Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het woord vindt. Zie jij het woord als eerst? Dan mag jij de fisches op de letters leggen. Zorg dat je de meeste woorden vindt en zorg dat jouw kleur lenzen het bord in zijn greep houdt! Dwarsboom anderen door woorden van andere spelers te kruisen, zodat zij onverwacht hun fiches moeten verwijderen. Van begin tot eind kunnen kansen keren. Wie uiteindelijk de meeste fisches op het bord heeft liggen wint.
Succes!

   BALLONTRAPPEN

Wie trapt de meeste ballonnen kapot?
Iedereen krijgt een ballon met een koord van één meter aan zijn voet gebonden. Het is de bedoeling de ballonnen van de anderen kapot te trappen, er daarbij wel voor zorgend dat je eigen ballon niet kapot gaat. Als je ballon stuk is, ben je uit en kan je in een kring rond de spelers gaan staan om ze te supporteren.

SLINGERBAL

Slingerbal is een leuk spel om zowel een competitie mee te spelen als om de kinderen en volwassenen vrij te laten strijden op het luchtkussen. De spelregels spreken voor zich. Tot Pinksterweekend, tot Hapjes Dag!

  SPIJKERSLAAN ACTIE VOOR DEKIBO KINDERBOERDERIJ

Lionsclub Vechtdal organiseert in samenwerking met de organisatie van Hapjes Dag een spijkerslaan actie voor Dekibo. Sla jij altijd de spijker op zijn kop? Kom dan dit Pinksterweekend naar Hapjes Dag en steun het goede doel.

Dekibo is een kinderboerderij aan de Langewijk in Dedemsvaart. Dekibo wil graag bij elk van de aanwezige diersoorten een informatiebord maken. Hierop komt informatie als; wat voor geluid maakt het betreffende dier, wat eet het betreffende dier, hoe heten de jonge dieren en andere leuke weetjes die spelenderwijs worden gepresenteerd. Naast dat ze de bezoekers op deze manier van extra informatie kunnen voorzien kan hier voor de jonge bezoekertjes een puzzeltocht bij gemaakt worden. Lionsclub Vechtdal wil zich graag inzetten om het benodigde bedrag in te zamelen. Voor meer informatie zie www.lionsvechtdal.nl

Volg ons ook op social media