WE ZIJN DRUK BEZIG MET DE LINE UP EN RANDPROGRAMMERING VOOR DEDEMSVAART NATUURLIJK 2018. BINNENKORT WORDEN MEER ARTIESTEN BEKEND GEMAAKT.

THE DIRTY DADDIES

THE DIRTY DADDIES EERSTE HEADLINER DEDEMSVAART NATUURLIJK! 

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit.
Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren.
Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs.
The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

THEY GIVE LOVE A BAND NAME!

MAAN

MAAN TWEEDE HEADLINER DEDEMSVAART NATUURLIJK 2018

Noem haar naam en 80% van Nederland weet wie je bedoeld. MAAN, winnares van The Voice Of Holland 2016. MAAN van Dance Dance Dance. De in Bergen geboren MAAN (de Steenwinkel) bracht vlak na haar winst van The Voice de single Perfect World uit, geproduceerd door Hardwell. MAAN was al te zien in Ahoy, de Afas en zo ongeveer elke andere grote zaal in Nederland. MAAN is tegenwoordig niet van de buis te meppen. Maar zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je MAAN de zangeres schitteren op festival Dedemsvaart Natuurlijk.

MISS MONTREAL

MISS MONTREAL DERDE HEADLINER FESTIVAL DEDEMSVAART NATUURLIJK 2018

Begon ze nog bescheiden als jurylid in Giel Beelens De Beste Singer-Songwriter Van Nederland, daarna werd ze gevraagd als een van de coaches in The Voice Of Holland, op prime time en met miljoenen kijkers. Daarnaast krijgt ze bij de publieke omroep ook haar eigen programma, Lieve S-SSanne, dat teruggrijpt op een speciaal onderdeel uit een eerdere theatertour. Tegenwoordig zien we haar meer dan ooit op televisie. Ook dit seizoen is Sanne weer van de partij bij The Voice Of Holland. Maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken, en dat kan ze als de beste. Het overtuigende resultaat: Don’t Wake Me Up, haar gloednieuwe album. Zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je Miss Montreal , onze eigen Sanne Hans schitteren op festival Dedemsvaart Natuurlijk.

O’G3NE

O’G3NE VIERDE HEADLINER DEDEMSVAART NATUURLIJK FESTIVAL! 

O’G3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice of Holland’ te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam. Bij het programma ‘Beste Zangers’ laat O’G3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten. Na een volledig uitverkochte theatertournee in 16/17 is OG3NE in 17/18 terug met de succestournee van ‘Three Times A Lady’. Op zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je O’GENE schitteren op Festival Dedemsvaart Natuurlijk.

D!KDAKKERS

D!KDAKKERS ALS EERSTE HEADLINER VAN DE KIZ STAGE! 

Anton Geerts en Hans Voogd vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. Optredens van de D!kdakkers is 100% feestgarantie door interactie met het publiek.
De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans” , ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers. Op zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je de D!kdakkers schitteren op de Rabo Kidz stage.

TRAFASSI

TRAFASSI VIJFDE HEADLINER DEDEMSVAART NATUURLIJK FESTIVAL 2018

Trafassi (Surinaams voor op een andere manier) is een Surinaams-Nederlandse allround-feestband rond zanger-percussionist Edgar ‘Bugru’ Burgos. Trafassi speelt een mengeling van Caribischestijlen, top 40-hits en eigen materiaal. Zij scoorden hits als “Wasmasjien” (1985), “Lollypop” en “Punani”. Op zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je Trafassi schitteren op de hoofdpodium.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.