HAPJES DAG 2023 = FOODTRUCKS | ARTIESTEN | ACTIVITEITEN | 2 DAGEN | 1 GROOT FEEST

Op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 (Pinksterweekend) gaat het gebeuren! Dan organiseren wij de derde editie van Hapjes Dag, het leukste Foodtruck Festival tijdens Pinksteren! Met een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks waarbij de bezoekers op een kleine culinaire wereldreis gaan, leuke activiteiten voor de kinderen en een omlijstend muziekprogramma, belooft Hapjes Dag wederom een feest te worden om van te smullen!

Gratis entree in 2023
De organisatie van Hapjes Dag heeft de knoop doorgehakt en besloten dat de komende editie van Hapjes Dag wordt opgedeeld in een dag- en een avondprogramma. Op beide dagen is het dagprogramma gratis toegankelijk voor alle bezoekers, we verwachten daardoor een groter aantal bezoekers.

Dagprogramma
Beide dagen is er overdag een muziekprogramma met DJ’s zodat de focus van Hapjes Dag volledig op de Foodtrucks en de gezelligheid komt te liggen. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor de kinderen.

Avondprogramma
Op beide dagen starten wij na 20.00 uur met het avondprogramma. Op zaterdagavond is de toegang eveneens gratis.
Op zondagavond is er een betaald eindfeest met een band.

Wil je op de hoogte blijven van onze plannen voor 2023?
Kijk dan op geregeld op deze website of op onze facebookpagina.

   SKIPPYBALLEN RACE

Gezellig op een skippybal. Alleen of samen met mama, papa, oma, opa, je broer of zus. Het kan allemaal tijdens Hapjes Dag, ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’. Leg jij het parcours het snelst af?

 LASER GAMEN

Leuk nieuws van Feestdal uit Dedemsvaart. Tijdens Hapjes Dag kan iedereen vanaf 6 jaar Laser gamen tussen de kalkovens. Hoe gaaf is dat!! Je kunt dan spelen in twee, drie, of vier teams. Gewapend met je laser gun ga je op zoek naar anderen en probeer je spelers van het andere team te raken. Daarbij moet je voorkomen dat je zelf geraakt wordt. Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud! Zoals beloofd wordt Hapjes Dag “het leukste Foodtruck festival tijdens Pinksteren!”.

   BAMBOE CHALLENGE

Probeer samen met je vrienden of familie een sterk, mooi en zo hoog mogelijke toren te bouwen van bamboe stokken en elastieken. Het leuke van deze activiteit is dat iedereen mee kan doen en een bijdrage kan leveren aan de bouw van de piramide. Kortom een activiteit waar samenwerking, creativiteit en vooral plezier op nummer 1 staat.

Wij zeggen: Kom gezellig eten, drinken, dansen en genieten met je maten!

   MEGA WOORDZOEKER

Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het woord vindt. Zie jij het woord als eerst? Dan mag jij de fisches op de letters leggen. Zorg dat je de meeste woorden vindt en zorg dat jouw kleur lenzen het bord in zijn greep houdt! Dwarsboom anderen door woorden van andere spelers te kruisen, zodat zij onverwacht hun fiches moeten verwijderen. Van begin tot eind kunnen kansen keren. Wie uiteindelijk de meeste fisches op het bord heeft liggen wint.
Succes!

   BALLONTRAPPEN

Wie trapt de meeste ballonnen kapot?
Iedereen krijgt een ballon met een koord van één meter aan zijn voet gebonden. Het is de bedoeling de ballonnen van de anderen kapot te trappen, er daarbij wel voor zorgend dat je eigen ballon niet kapot gaat. Als je ballon stuk is, ben je uit en kan je in een kring rond de spelers gaan staan om ze te supporteren.

SLINGERBAL

Slingerbal is een leuk spel om zowel een competitie mee te spelen als om de kinderen en volwassenen vrij te laten strijden op het luchtkussen. De spelregels spreken voor zich. Tot Pinksterweekend, tot Hapjes Dag!

   SPIJKERSLAAN

Om beurten mag een persoon met de hamer op de spijker slaan. De regels zijn vrij simpel: degene die als laatst zijn spijker helemaal in het hout heeft zitten wint. Je mag samen met je ‘matties’ er een competitie element aan toevoegen, bijvoorbeeld dat de verliezer de overige deelnemers trakteert op een drankje of dat de verliezer zijn moet drankje leegdrinken. Je mag ook bij andere mensen slaan! Wij zeggen: Kom gezellig eten, drinken, dansen en genieten met je maten!

Volg ons ook op social media