DEDEMSVAART NATUURLIJK FESTIVAL 2018 | 3 PODIA | 1 GROOT FEEST

THE DIRTY DADDIES

THE DIRTY DADDIES (FARMERS4ALL MAIN STAGE)

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit.

Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren.
Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs.
The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

THEY GIVE LOVE A BAND NAME!

MAAN

MAAN (FARMERS4ALL MAIN STAGE)

Noem haar naam en 80% van Nederland weet wie je bedoeld. MAAN, winnares van The Voice Of Holland 2016. MAAN van Dance Dance Dance. De in Bergen geboren MAAN (de Steenwinkel) bracht vlak na haar winst van The Voice de single Perfect World uit, geproduceerd door Hardwell. MAAN was al te zien in Ahoy, de Afas en zo ongeveer elke andere grote zaal in Nederland. MAAN is tegenwoordig niet van de buis te meppen. Maar zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je MAAN de zangeres schitteren op festival Dedemsvaart Natuurlijk.

MISS MONTREAL

MISS MONTREAL HEADLINER (FARMERS4ALL MAIN STAGE)

Begon ze nog bescheiden als jurylid in Giel Beelens De Beste Singer-Songwriter Van Nederland, daarna werd ze gevraagd als een van de coaches in The Voice Of Holland, op prime time en met miljoenen kijkers. Daarnaast krijgt ze bij de publieke omroep ook haar eigen programma, Lieve S-SSanne, dat teruggrijpt op een speciaal onderdeel uit een eerdere theatertour. Tegenwoordig zien we haar meer dan ooit op televisie. Ook dit seizoen is Sanne weer van de partij bij The Voice Of Holland. Maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken, en dat kan ze als de beste. Het overtuigende resultaat: Don’t Wake Me Up, haar gloednieuwe album. Zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je Miss Montreal , onze eigen Sanne Hans schitteren op festival Dedemsvaart Natuurlijk.

OG3NE

OG3NE  (FARMERS4ALL MAIN STAGE)

O’G3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice of Holland’ te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam. Bij het programma ‘Beste Zangers’ laat O’G3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten. Na een volledig uitverkochte theatertournee in 16/17 is OG3NE in 17/18 terug met de succestournee van ‘Three Times A Lady’. Op zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je O’GENE schitteren op Festival Dedemsvaart Natuurlijk.

D!KDAKKERS

D!KDAKKERS ( RABO KIDZ STAGE)

Anton Geerts en Hans Voogd vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. Optredens van de D!kdakkers is 100% feestgarantie door interactie met het publiek.
De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans” , ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers. Op zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je de D!kdakkers schitteren op de Rabo Kidz stage.

TRAFASSI

TRAFASSI (FARMERS4ALL MAIN STAGE)

Trafassi (Surinaams voor op een andere manier) is een Surinaams-Nederlandse allround-feestband rond zanger-percussionist Edgar ‘Bugru’ Burgos. Trafassi speelt een mengeling van Caribischestijlen, top 40-hits en eigen materiaal. Zij scoorden hits als “Wasmasjien” (1985), “Lollypop” en “Punani”. Op zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je Trafassi schitteren op de hoofdpodium.

ERNST, BOBBIE EN DE REST

ERNST, BOBBIE EN DE REST (RABO KIDZ STAGE)

De shows van Ernst, Bobbie en de rest zijn leuk voor het hele gezin.
Niet alleen beleven ze bijzondere avonturen, ook kan iedereen uit volle borst meezingen met de liedjes van tv.
Zij zullen een leuke kidsshow verzorgen.

SAVANNAH

SAVANNAH HEADLINER (COUNTRY & WESTERN STAGE)

Savannah (voormalig The Peter Hill band) is de beste Country band van Nederland.
De band werd in 1986 opgericht en werd al snel razend populair.
Zij verzorgden honderden optredens in de Benelux en fungeerde met regelmaat ook als support act voor bv Freddy Fender, Ed Bruce, Buck Owens, The Bellamy Brothers, Marty Stuart, Wanda Jackson en Johnny Cash.
Gemiddeld worden op jaarbasis zo’n 80 optredens verzorgd in heel Europa.
Sinds 2004 maakt Grammy Award winnaar Billy Yates uit Nashville gebruik van de talenten van de Savannah musici.
Op zondag 20 mei, eerste Pinksterdag, zie je de Savannah schitteren op de Country & Western stage

WC CAFÉ 

DEDEMSVAART NATUURLIJK FESTIVAL KRIJGT EEN WC CAFÉ

Tijdens Dedemsvaart Natuurlijk Festival willen wij dat de bezoekers niks missen van het feestgedruis. Ook niet als ze nodig moeten  . Om de vibe te behouden komt er een WC-café: Jawel, Een café, rondom de wc, want Dedemsvaart Natuurlijk Festival is één en al party! De WC Café DJ’s(Jasper VrielinkKees van Dijk en Jordy Boer) zullen met plaatjes draaien en gezelligheid elke bezoeker op een ludieke manier begeleiden naar de (feest) WC. Wij hebben nu al zin om naar de wc te gaan. Jij ook?

LEAD

LEAD (FARMERS4ALL MAIN STAGE)

Om in de stemming te komen start Dedemsvaart Natuurlijk Festival met de vijf heren en de charmante dame van coverband LEAD
Handelsmerk van LEAD is 100% live muziek waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys die je voorgeschoteld krijgt. Door hun breed georiënteerde repertoire zul je als feestganger niets te kort komen. Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC is maar een kleine greep uit het repertoire van deze band. Neem daarbij de interactie van de unieke frontlinie en er ontstaat een energieke interactieve show! 

MUSIC ROAD PILOTS

MUSIC ROAD PILOTS (COUNTRY & WESTERN STAGE)

Top Country & Western band Music Road Pilots is een band met een eigen herkenbare stijl, die nu al uniek is. Een Modern Country Band bestaande uit een mix van Modern Country, Traditional Country, Country funk, Southern Rock, Rock ’n Roll en Blues. Geïnspireerd door hedendaagse artiesten als Keith Urban, Brad Paisley, Vince Gill en Dierks Bentley, richt de band zich op energieke live-optredens met veel entertainmentwaarde.

In vijf jaar tijd heeft Music Road Pilots zich gevestigd als één van Europa’s beste en meest succesvolle country-acts van Europa. In 2013, 2015 en 2016 werd Music Road Pilots uitgeroepen tot “Best International Country Act” in Oostenrijk, en in 2015 werd de band verkozen tot “Best Country Band” door online magazine “Fair Play Country”. In 2016 toerde ze met de legendarische Country Music Hall Of Fame artist Charlie McCoy (USA) en de zus van de legendarische Jerry Lee Lewis, Linda Gail Lewis (USA).

BEAT CROOKS

BEAT CROOKS ( FARMERS4ALL MAIN STAGE)

Wij hebben de perfecte afsluiter gevonden voor Dedemsvaart Natuurlijk Festival 2018: BEAT CROOKS!

CROOKS (betekenis ~ criminelen). Deze 2 feestcriminelen zijn door de politie opgepakt bij een grote zoekactie. Zij hadden voor miljoenen euro’s aan confetti bij zich. De mannen wilden het witwassen. Deze bende staat in het criminele feestcircuit beter bekend als de “Beatcrooks” en staan erom bekend (of berucht) dat ze al menig feesttent hebben overvallen met de nodige confetti happen en CO2 snuiven.

Op zondag 20 mei, eerste Pinksterdag komen de Beatcrooks Dedemsvaart Natuurlijk Festival compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

Momenteel zitten de Beatcrooks achter slot en grendel voor het witwassen van confetti… 
Maar…. met Pinksteren mogen ze op verlof, tijdens dit verlof komen ze de farmers4all main stage crashen!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.