Persbericht voor standhouders

(Het onderstaand persbericht kunt u plaatsen op uw website, social media en/of uw interne netwerk (intranet))

BEZOEK ONZE STAND OP DEDEMSFAIR OP PINKSTERWEEKEND, TIJDENS HET FESTIVAL DEDEMSVAART NATUURLIJK!

Op zondag 20 mei en maandag 21 mei 2018, Pinksterweekend verandert de Recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart in een groot feest. Net als afgelopen jaren kunnen bezoekers genieten van workshops, tal van activiteiten, een hapje en een drankje, demo’s en natuurlijk livemuziek op diverse podia.

Dedemsvaart Natuurlijk zoals wij die kennen verhuist naar Eerste Pinksterdag. Het festivalterrein wordt verdeeld in vijf verschillende podia met elk hun eigen karakter, aankleding en genre. De podia worden verdeeld in: één mainstage, één Country & Western stage, één Chillout stage, een Kidz stage en het hele festivalterrein waar de randprogrammering plaatsvindt.

De mainstage en de Country & Western podia worden groter en er worden bekende (inter)nationale artiesten geprogrammeerd.

De tweede dag Dedemsvaart Natuurlijk is een gratis toegankelijke Hapjes proefdag (foodtruck festival), waar je kunt smullen van de lekkerste maaltijden en hapjes.

Dedemsfair is een festivalmarkt op het festival Dedemsvaart Natuurlijk en [wij/naam organisatie zal/zullen] daar uiteraard niet ontbreken! Op Dedemsfair kunt u onder andere kennis maken met de middenstand van Dedemsvaart: diverse ondernemers, organisaties en verenigingen zijn aanwezig met interessante aanbiedingen, presentaties en/of workshops. 

[ aanvulling over uw organisatie ] 

Dedemsvaart Natuurlijk en Dedemsfair duren op eerste Pinksterdag van 11.00 – 01.00 uur en op tweede Pinksterdag van 12.00 uur – 20.00 uur

Kijk op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl voor het dagprogramma en een overzicht van de overige deelnemers.

Tot Pinksterweekend 2018!