CHILL MODUS ON!
Op zaterdag 25 september van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 26 september 2021 van 12.00 tot 21.00 uur toveren wij het terrein van streekmuseum ‘Kalkovens’ in Dedemsvaart om tot een leuk, gezellig en gratis toegankelijk openluchtrestaurant met vele Foodtrucks en eetkraampjes. Wij noemen het ‘HAPJES DAG!’

Wat is Hapjes Dag?
Het concept is simpel, maar oergezellig: Bezoekers leunen achterover in het zonnetje met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in hun andere hand, genietend van muziek in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook, sterker nog. dat is precies wat wij voor jullie gaan regelen!

 Waarom Hapjes Dag 2021?
Hapjes Dag wordt georganiseerd door Stichting Hollands Talent en is normaliter onderdeel van Dedemsvaart Natuurlijk Festival.
Maar, omdat Dedemsvaart Natuurlijk Festival door Corona in 2020 en 2021 geen voortgang kon vinden hebben wij besloten om in september toch twee positieve dagen te organiseren voor lieve inwoners en bezoekers van gemeente Hardenberg en omgeving.

Gratis toegang
Bij Hapjes Dag 2021 is de toegang helemaal gratis.

Dus , pak je agenda en noteer:
Zaterdag 25 september en zondag 26 september 2021 Hapjes dag – Foodtruck festival @ Kalkoventerrein in Dedemsvaart.

Tip: Like onze Facebookpagina dan weet jij als eerste het laatste nieuws!

TERUGBLIK HAPJES DAG 2018