CLASSICS AAN HET KOTERMEER 2017

Let’s party like we did back then!

Zondag 4 juni 2017, eerste pinksterdag, gaan wij wederom terug in de tijd met de tweede editie van CLASSICS AAN HET KOTERMEER.

WAT IS CLASSICS AAN HET KOTERMEER?
Classics aan het Kotermeer staat garant voor lekker ouderwets swingen en oude bekenden weerzien in de leuke ambiance van recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart, aangevuld met een leuke aankleding en een relaxed sfeer.

Classics aan het Kotermeer brengt je de beste en lekkerste commerciële hits van de jaren 70’s 80’s, 90’s en 00’s. Ze passeren allemaal de revue.

It’s all about the Classics!

Leeftijd 18+…

PROGRAMMA: BLACK TIE MONKEY SQUAD

BLACK TIE MONKEY SQUAD (BTMS)  members Rudy, Femke, Joshua, Martin en benjamin Tommy kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten en bands achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien met jaren lange podium ervaring, high-level energy, onverwoestbare drive en de passie mee in de absolute top! De members hebben recent nog deel uitgemaakt van de bekende formatie BEAT IT.

Net als de vorige editie van Classics aan het Kotermeer zorgt BTMS dit jaar wederom voor een onvergetelijke show. De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90s komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound er op los heeft gelaten.

It’s all about the Classics!

PROMO VIDEO: BLACK TIE MONKEY SQUAD

PROGRAMMA: DJ GEJO

Johan Geertman, veel beter bekend als DJ GEJO van de oude Bar Arizona uit Dedemsvaart, zal samen met de band BLACK TIE MONKEY SQUAD op zondag 4 juni, eerste Pinksterdag zorgen voor de muzikale entertainment tijdens de 2e editie van Classics aan het Kotermeer. DJ GEJO zal weer achter de klassieke draaitafels kruipen. De oude platenspelers worden weer van zolder gehaald, de elpees en singles uit die tijd schoongemaakt. Alle bekende hits uit de tijd dat Arizona volop bezocht werd, zullen weer gedraaid worden.

It’s all about the Classics!

SFEER VIDEO: BTMS @ CLASSICS AAN HET KOTERMEER 2016

Volg ons ook op social media